EVINY FORNYBAR AS

Ønsker du å bidra med å videreutvikle datastruktur og datakvalitet i Eviny Fornybar?

Datakontroller

Alt starter med en dråpe vann

 

Eviny Fornybar er en del av kjernevirksomheten i Eviny og en viktig bidragsyter i vår jakt på null utslipp gjennom fornybar kraftproduksjon. Vår kjerneoppgave er å skape merverdi av vannet, og i dag er verdien av fornybar og regulert energi større enn noensinne.  

Vi søker en erfaren og kunnskapsrik Datakontroller som vil være en drivkraft i utviklingen av vår fremtidige dataarkitektur. I denne nøkkelrollen vil du være ansvarlig for å sikre effektiv og presis datahåndtering, samtidig som du samarbeider tett med utviklere i dataflytteamet for å forme selskapets helhetlige datamodell. Vi ser etter deg som har en solid forståelse av datakvalitet og struktur, og kan bidra til effektiv utnyttelse av data til å forbedre våre kjerneprosesser. Din ekspertise innen data governance og masterdata vil være essensiell for å drive selskapets digitale transformasjon fremover. 

 

Typiske kjerneoppgaver/arbeidsoppgaver vil være 

  • Dokumentere datastrukturer og videreutvikle arkitektur av grunndata (masterdata) 

  • Måle, analysere og rapportere på datakvalitet, samt kvalitetskontroll av data 

  • Bidra til å sikre samsvar mellom selskapets datamodeller og arbeidsprosesser 

  • Vedlikeholde selskapets oversikt over systemlandskap og integrasjoner i Ardoq 

  • Utvikle selskapets datakatalog 

  • Delta i prosjektarbeid 

 

Kompetansekrav

Du har gjerne høyere utdanning, fortrinnsvis innen informatikk og/eller informasjonsforvaltning. Du har god erfaring fra arbeid med masterdata i en verdikjede og erfaring med rammeverk og støtteverktøy for masterdata management. I tillegg har du erfaring fra å lage ER-diagram og definere krav til datatyper. Det er et pluss om du har erfaring med DBT eller tilsvarende, for datatransformasjon og modellering. 

 

Vi legger vekt på at du er 

  • Nøyaktig og strukturert 

  • Ansvarsbevisst og opptatt av å skape resultater iht. selskapets strategiske lsetninger 

  • Nysgjerrig og ivrer etter å bidra med forbedringer eller å initiere de selv 

  • Detaljfokusert, samtidig som du evner å se det store bildet 

  • Gode kommunikasjon- og samarbeidsegenskaper

 

Hvorfor bli en del av vårt team og konsern? 

Vårt forretningsområde går rett inn i kjernen på samfunnets mål, å bli mer bærekraftig og senke/fjerne utslipp fra historiske løsninger vi ikke lengre kan vente med å finne nye løsninger for. Det er det alle våre ansatte ‘egentlig’ holder på med, og ved å bli en del av oss får du muligheten til å bidra i jakten på null utslipp. Stillingen er direkte koblet mot vår strategi om å skape merverdi av vannet. Det betyr din rolle vil være med å gi stor verdi for oss, og for samfunnet!  

I tillegg er Eviny et solid konsern med sterke fagmiljøer og gode utviklings- og karrieremuligheter med dedikert tid til faglig utvikling. Vi tilbyr interessante arbeidsoppgaver i et godt arbeidsmiljø med gode personal- og velferdsordninger, i et spennende miljø for teknologi og dataanalyse på Vestlandet! Vi kan tilby deg lønn etter kvalifikasjoner, gode pensjonsordninger, velferdsklubber for både spillentusiaster og sportsinteresserte, Ung35 klubb, hjemmekontorordning og fleksible arbeidstider, sosiale arrangementer, samt kontor i flotte lokaler. 

 

Vi vil gjøre fortløpende vurderinger av søkere og oppfordrer deg derfor til å vise din interesse for muligheten ved å søke stillingen snarlig.

 

Ta gjerne kontakt med Lise eller Anders for en uforpliktende prat.  

Del på:

Fylke:

  • Vestland

Jobbtype:

Fast

Heltid/Deltid:

Heltid

Arbeidstid:

Dag

Søknadsfrist:

22.09.2024

Tiltredelse:

Snarlig etter nærmere avtale

Arbeidssted:

Bergen, Skipet

Adresse:

Forretningsadresse Solheimsgaten 5 5058 Bergen