Eviny Solutions AS

Kan vi være en mulig fremtidig arbeidsgiver for deg?

Åpen søknad Eviny Solutions

Eviny Solutions er et ingeniør- og entreprenørselskap med en sterk posisjon som totalleverandør innen høyspenningsanlegg og elektrisk infrastruktur. Vi løser store og små oppdrag innen utbygging og drift av strømnett, kraftforsyning, elektrifisering og samferdsel. Slik hjelper vi våre kunder til en enklere og grønnere hverdag. Vår unike kompetansemiks med ingeniører, montører, anleggsledelse, prosjektledelse, innkjøp og andre spesialistfunksjoner utgjør en sterk utviklingsarena for våre medarbeidere. Vi er like stolte av vårt gode arbeidsmiljø som vi er av vår viktige rolle i den grønne omstillingen.

Vi er alltid på utkikk etter dyktige og motiverte medarbeidere som kan bidra til å gjøre oss enda bedre. Selv om vi ikke har en konkret stilling som passer deg akkurat nå, vil vi gjerne høre fra deg. Kanskje du er den vi trenger!

Derfor inviterer vi deg til å sende inn en åpen søknad. Det er enkelt og uforpliktende. Alt du trenger å gjøre er å laste opp din CV og skrive et kort søknadsbrev der du forteller oss litt om deg selv, dine interesser og ambisjoner. Vi vil vurdere din søknad fortløpende, og ta kontakt med deg hvis vi har en ledig stilling som passer din profil.

Takk for at du vurderer oss som en mulig fremtidig arbeidsgiver. Vi ser frem til å bli kjent med deg.

Jobb hos Eviny Solutions | Eviny.no

Del på:

Fylke:

  • Vestland

Jobbtype:

Fast

Søknadsfrist:

05.01.2025

Kontaktpersoner:

Tone Pommer

mob: 45600619

Hjemmeside:

https://eviny.no/

Adresse:

5147 Fyllingsdalen